Molletje Winkelnieuws 2018

2. Molletje Winkelnieuws 2018, eind april

Het voorjaar is begonnen, de mensen willen weer de deur uit; ja, dan wil je er goed uit zien en je koopt iets aan nieuwe kleding.

Onze inkopers hebben bijzonder mooie kleding gevonden: sarongs uit Azie, heerlijk als strandkleding, poncho’s uit Peru, nieuwe kleuren voor blouses, broeken, jurken en doeken uit Guatemala, Ecuador, Peru; of uit afrikaans Sierra Leone, of uit Azie: India en Indonesie.

Nieuwe klanten zijn verbaasd over het uitgebreide assortiment dat we kunnen aanbieden, echt exclusief en goede kwaliteit. Met Mundo Lindo kunnen we persoonlijk inkopen. We geven de maaksters bijscholing wat klanten in Nederland en Duitsland mooi vinden. We helpen om hun techniek en de afwerking te verbeteren.

We doen niet mee met het moderne geschreeuw “bij ons de laagste prijs!”. Dat kan niet, wij stellen “eerlijke prijs” en goede kwaliteit voorop. Onze familie-bedrijfjes zijn blij met onze samenwerking.


1. Molletje Winkelnieuws 2018, maart – april Pasen

>Het is weer Lente, uitbundig Pasen voorjaar. Het bijpassende weer zit er aan te komen. De eerste bloemen zijn al weer voorbij. Bijen en hommels zijn druk als het warm genoeg is.

Veel nieuwe inkopen door onze vlijtige bijen-medewerk/sters. Later meer over hen. Haal nu onze Divine chocolade-repen of paaseitjes, voor je het vergeet of ze op zijn

  • direct gekocht van de boeren in Ghana zelf, uit hun eigen fabriek in Duitsland
  • lekkerder dan menig bekend product van slaven kinderen in Ivoorkust

Met Paasfiguurtjes, kip en kuiken, een haasje, maak je een leuke presentatie. Sier-eieren erbij doen het extra leuk. Meteen goed voor volgend jaar of zo maar door het jaar. Zo zorgen wij voor een Vrolijk Pasen