Chocolatemakers Zeiltjes witte chocola met cacaonibs en vanille 100g bio glutenvrij, Peru Colombia

Chocolatemakers Zeiltjes witte chocola met cacaonibs en vanille 100g bio glutenvrij, Peru Colombia
4.49 incl. 9.00 % BTW
€ 4.12 excl. 9.00 % BTW
Product Code:
MOL27973
Land:
Meerdere Landen
Artikelnummer:
00027973
EAN Code:
8719324515337

Voorraad
Molletje Distributiecentrum Niet op voorraad
Molletje Assen Niet op voorraad
Molletje Hunsel Niet op voorraad
De Wonne Enschede Niet op voorraad

Niet op voorraad

Dit product is momenteel niet leverbaar.
Dunne plakjes witte chocolade met natuurlijke vanille en een vleugje zeezout, bestrooid met crispy cacaonibs.

Witte chocolade van biologische cacaoboter, die we direct bij boerencooperatie Conacado in de Dominicaanse Republiek kopen. Die is met knapperige cacaonibs (gebrande cacaobonen ontdaan van hun dop) super lekker.

De cacaobonen reizen per zeilschip de Tres Hombres op windkracht van de Caraiben, in pakweg vier maanden over de Atlantische Oceaan, naar de kade in Amsterdam. In onze chocoladefabriek maken we single-origin-bio-chocolade op ambachtelijke wijze, volledig op zonne-energie!

Vegan, 100% Glutenvrij; deze producten horen bij gluten-gevoelige mensen die voor hun eerlijke en duurzame leefstijl in super-markten vaak minder keuze vinden.
Gluten is een eiwit dat bij hen de darmvlokken in de dunne darm beschadigt; de enzymen daarin verteren niet meer. Gluten zit in graankorrels van tarwe, haver, rogge, gerst, gierst. En ook in veel bewerkte voedings-producten.
Bovendien met zonne-energie gemaakt; Bio Fairtrade pure chocolade; zero waste & plastic vrij.

De Dominicaanse Republiek is een bekende leverancier van Trinitario cacao. Onze partner Conacado is een cooperatie die 10.000 kleinschalige cacaoboeren vertegenwoordigd en de omslag in gang heeft gezet naar goed gefermenteerde Bio en Fairtrade cacao voor klanten met hoge kwaliteitseisen. Zij hebben over het eiland grote installaties gerealiseerd verdeeld over zeven regios waar de cacao naartoe wordt gebracht om daar onder constante kwaliteitscontrole gefermenteerd en gedroogd te worden.

De biologische cacao zorgt voor een goede biodiversiteit op de plantages op een tweetal manieren: het verbetert het organische stof gehalte in de bodem, waardoor het bodemleven op peil blijft en de waterhuishouding van de bodem verbetert.
Ook vereist het de aanplant van schaduwbomen waardoor er niches ontstaan voor vogels en insecten!

Er zijn geen uitgebreide specificaties beschikbaar voor dit product.