Nieuwjaarsbrief Kisumu Innovation Centre Kenia

Kisumu Innovation Centre Kenia & Producentenreizen Kenia wensen jou:
Een gelukkig 2020! Namens alle projecten in Kenia & namens mijzelf: Een gelukkig, liefdevol & gezond 2020 gewenst. 

De impact van fairtrade; ja, het kan nog zoveel beter, grootser, mooier; maar wat zijn de mensen in Kenia dankbaar voor hun banen, voor de inkomens en wat zijn ze ook trots op hun vakmanschap, de producten die ze maken & wat vinden ze het bijzonder om bezoek te krijgen van ons; de verkopers, promotors, koplopers, ambassadeurs van ‘eerlijke handel’ in Nederland. 

.. .. Jonah van de Burgt, student KW1C, van JoBu Production, die .. .. al heel wat mooie filmpjes heeft geproduceerd over de verschillende projecten en de reis. Jouw filmpjes dragen bij aan het bewustzijn over eerlijke handel en het belang daarvan en zullen nog jaren van waarde zijn voor de Wereldwinkels in Nederland, België en ver daarbuiten. 

Ik kijk enorm uit naar de reizen .. .. in 2020 & naar de mensen .. .. (met) hun passie voor eerlijke handel, vrouwenrechten, hun bewustzijn omtrent consumeren (consuminderen?), duurzaamheid en onze ecologische voetafdruk. Het is goed en leerzaam om ‘andere mensen’ te horen en in discussie te treden, maar het ‘fairtrade coconnetje’ is tijdens zo’n reis ook gewoon súper fijn. 
Ik wens jullie een prachtig 2020 .. ..(met) veel mooie herinneringen .. ..